SILENCE IS SEXY

so sexy

συνέντευξη Ζακ Σιράκ στο ΒΗΜΑGAZINO

Δεν αρκεί να κάνεις βήματα που θα σε οδηγήσουν κάποτε στο στόχο. Κάθε βήμα που μας ωθεί προς τα εμπρός πρέπει να είναι απο μόνο του ένας στόχος.

me

me

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Διαβούλευση για την γραβάτα.

Η μόδα της πολιτικής και η πολιτική της μόδας:
Ξέρω ότι θα πολλοί θα σκεφτούν ότι η μέρα ανήκει στις προγραμματικές δηλώσεις και στην αυστιακή βοήθεια.
Ξέρω επίσης ότι θα απογοητευτούν όλες οι νέες, παλιές και μελλοντικές fan του Γιάνη Βαρουφάκη. 
Ξέρω ακόμα ότι καμία γυναίκα βουλευτής, ή βουλεύτρια δεν έχει απασχολήσει τόσο τον τύπο με τις ενδυματολογικές της επιλογές.
Καλό είναι να ακούγονται όλες οι απόψεις.
Την γνώρισα μέσω του blog της. Όλα τα Α δικά της. Αθηναία. Αστή. Ανήσυχη. Αφτιαχτη κι όμως στην τρίχα. Andriopoulou Chrissiana. www.shopranoblog.com.

Σπουδάζοντας το οικονομικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών από το 1997 έως το 2001 γνώρισε τον Γιάνη Βαρουφάκη, ως καθηγητή, «αν θυμάμαι καλά την τελευταία χρονιά». Πώς βλέπει λοιπόν η ίδια τις ενδυματολογικές επιλογές του Υπουργού Οικονομικών; «Θεωρώ ότι καλό είναι ανάλογα με τις περιστάσεις και την τοποθεσία που βρισκόμαστε να τηρούμε κάποιους fashion κανόνες. Εννοείται πως η μόδα είναι παιχνίδι και δεν έχει «όρια», αλλά καλό είναι κάποιες φορές να κρατάμε τους τύπους και να σεβόμαστε κάποιους χώρους (π.χ. στο κοινοβούλιο καλό θα ήταν το dress code να παραμένει ως είχε και να μην τα ισοπεδώνουμε όλα στο όνομα του ότι «επαναστατούμε» ενάντια στο κατεστημένο και είμαστε μπροστά) Είμαι πάντα υπέρ των πειραματισμών στο ντύσιμο και σίγουρα ο καθένας εκφράζεται διαφορετικά και επιλέγει να φορέσει ό,τι θέλει στην προσωπική του ζωή αλλά στο επαγγελματικό περιβάλλον είμαι υπέρ του να τηρούνται κάποιοι κανόνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου