SILENCE IS SEXY

so sexy

συνέντευξη Ζακ Σιράκ στο ΒΗΜΑGAZINO

Δεν αρκεί να κάνεις βήματα που θα σε οδηγήσουν κάποτε στο στόχο. Κάθε βήμα που μας ωθεί προς τα εμπρός πρέπει να είναι απο μόνο του ένας στόχος.

me

me

Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Η πρώτη μέρα της Χριστίνας Ταχιάου στην Βουλή χωρίς Wi-Fi


Πρωτάρα βουλευτής η Θεσσαλονικιά Χριστίνα Ταχιάου νιώθει στη Βουλή όπως σ΄ένα Big Brother χωρίς ίντερνετ. Διαβάστε τα 7 πράγματα που της έκαναν εντύπωση τις πρώτες μέρες στη Βουλή:
1.    Στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής ζεις όπως σε ένα Big Brother: βρίσκεσαι με συγκεκριμένους ανθρώπους σε ένα περιβάλλον εντελώς απομονωμένο, γεμάτο κάμερες όπου καταγράφεται η οποιαδήποτε στιγμή σου και δεν έχεις ιδέα πώς θα μεταδοθεί. Επιπλέον, δεν υπάρχει ίντερνετ για να βλέπεις τι συμβαίνει στον έξω κόσμο και δεν πιάνουν τα κινητά.
2.    Οι διαδικασίες είναι μονότονες και χρονοβόρες. Ονομαστική ψηφοφορία με 300 άτομα σημαίνει περισσότερο από μια ώρα που δεν έχεις να κάνεις τίποτε άλλο από το να περιμένεις και να κοιτάζεις γύρω. Ε, δεν μπορεί, όλο και κάποια κάμερα θα καταγράψει μια κακή σου στιγμή και θα τη δεις να περιφέρεται στα social media ως «δείτε ποιους κοιμισμένους/αδιάφορους/άσχετους κλπ. ψηφίσαμε!»
3.    Οι βουλευτές φαίνονται απλοί και συνηθισμένοι. Δεν έχουν ούτε την αίγλη ούτε την εκκεντρικότητα ή τη γραφικότητα που βγαίνει στην τηλεόραση. Συνήθως, δε, είναι πολύ πιο ευγενικοί κι ευχάριστοι απ’ όσο δείχνουν στα τηλεπαράθυρα.
4.    Σε ένα τέτοιο μικρόκοσμο, ο κίνδυνος της ιδρυματοποίησης είναι τεράστιος.
5.    Το κτήριο της Βουλής είναι θησαυρός.
6.    Φαντάζομαι τι έχουν δει τα μάτια των υπαλλήλων της Βουλής.

7.    Αν και η Βουλή είναι ανανεωμένη κατά 45% και υπάρχουν πολλοί νέοι άνθρωποι στα έδρανα, ο μέσος όρος της ηλικίας πρέπει να ξεπερνά τα 50 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου