SILENCE IS SEXY

so sexy

συνέντευξη Ζακ Σιράκ στο ΒΗΜΑGAZINO

Δεν αρκεί να κάνεις βήματα που θα σε οδηγήσουν κάποτε στο στόχο. Κάθε βήμα που μας ωθεί προς τα εμπρός πρέπει να είναι απο μόνο του ένας στόχος.

me

me

Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:

Είναι εξυπνότερος αυτός που κάνει τις υποχωρήσεις σε μία σχέση;

4 σχόλια:

  1. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα εξυπνάδας! Αν στο τέλος της ημέρας,του μήνα... στο τέλος της κάθε σχέσης (ουσιώδη ή ανούσια) η συνείδηση του καθενός είναι εντάξει τότε κανείς δεν μπορεί να πει το αντίθετο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομιζω πως σε μια σχεση,ερχονται στιγμες που πρεπει να κανεις πως δεν καταλαβαινεις(εφ'οσον δεν ειναι κατι σοβαρο).Μετα απο σχεδον 21 χρονια γαμου και συνολικα 27 με τον ιδιο ανθρωπο,εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι εχει αναγκη ο αλλος,μερικες φορες, να νομιζει οτι γινεται το δικο του,ακομη κι αν εσυ ξερεις οτι δεν ειναι ετσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι υποχωρήσεις που κάνει καποιος σε μια σχέση δεν νομίζω ότι αποδεικνύουν το επίπεδο εφυϊας, αλλα δείχουν το σθένος, τη θέληση και την αγάπη για την επιτυχία αυτής της σχέσης. Πάντος με την όποια έκβαση αυτής της σχέσης (θετική ή αρνητική) αυτός που έκανε υποχωρήσεις σίγουρα είναι ο κερδισμένος!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν κάποιος μέσα σε μία σχέση δεν βλέπει την υποχώρηση σαν αδυναμία και δεν μετράει τις υποχωρήσεις ούτε τις διαπραγματεύεται τότε μόνο η σχέση βρίσκεται σε καλό δρόμο...
    Απαιτείται ωριμότητα και χρόνο για κάτι τέτοιο.. όταν όμως γίνει είσαι έτοιμη να κάνεις παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή