SILENCE IS SEXY

so sexy

συνέντευξη Ζακ Σιράκ στο ΒΗΜΑGAZINO

Δεν αρκεί να κάνεις βήματα που θα σε οδηγήσουν κάποτε στο στόχο. Κάθε βήμα που μας ωθεί προς τα εμπρός πρέπει να είναι απο μόνο του ένας στόχος.

me

me

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Oι φίλες μου
Τις έχω ανάγκη και το δηλώνω. Πρέπει να τις δω τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα για να πάρω τη δόση μου.
Η Ξ. είναι πιο έξυπνη απο το μέσο όρο. Τα χει κάνει όλα στον εαυτό της. Είναι γεμάτη ιδέες και σκέψεις. Δοκιμάζει τα πάντα, παρ´ότι ξέρει ποια είναι τα περιττά. Είναι πάντα ένα βήμα μπροστά.Έχει χιούμορ, δεν φοβάται να εκτεθεί και αυτοσαρκάζεται. Πονάει φαντάζομαι πολύ, αλλά είναι παλικάρι και αντέχει. Την είδα μια μέρα στον δρόμο και δεν της μίλησα. Φορούσε καπέλο και γυαλιά, σαν να βγήκε απο άλλη εποχή.
Η Α. είναι μοιραία γυναίκα. Αρχίζει να καταπιάνεται με ένα θέμα και σε παρασέρνει στην δίνη των ιστοριών της επί ώρες. Πίνει κόκκινο κρασί, κόκκινο σαν το πάθος της. Έχει κάνει πολλά λάθη και ακόμα πιο πολλά σωστά.
Την Ρ. την ξέχασα. Είναι η πιο παλιά. Κάνει τέλεια  lemon pie και τον γιο της τον έχω σαν γιο μου. Είναι κούκλα άβαφη και το καλοκαίρι της πάει πολύ.
Όσο για την Θ. εκείνη απέχει αλλά όχι για πολύ. Είναι κλειστή στα καινούρια αλλά όταν ανοίγεται ένας νέος άνθρωπος γεμάτος έντονα συναισθήματα αποκαλύπτεται.
Η Μ. έχει ταλέντο στην μαγειρική. Κάνει μπακλαβά και πίττα και αμφισβητεί το ότι μπορώ να ζυμώσω ψωμί. Έχει αλλεργία στα πάντα, μιλάει πιο δυνατά απο όλες και είναι η πρώτη που σηκώνεται να χορέψει.
Η Χ. είναι πανύψηλη και ηρωίδα. Τα φροντίζει όλα για όλους στην οικογένεια αθόρυβα και ταυτόχρονα φροντίζει τους δικούς της στο χωριό και δουλεύει. Φιλόδοξη και αγαπημένη για χρόνια με τον άντρα της, ωστόσο μέσα σε όλα.
Η Γ. είναι η γυναίκα που θα θελε να προστατεύσει ο κάθε άντρας. Ήσυχη, γατούλα, πληθωρική και καμπυλεμένη, γλυκιά και αναντίρρητη. Δεν παίρνει το λόγο απο μόνη της, περιμένει να της τον δώσουν.
Η Β. είναι πάντα στην τσίτα. Καλλιεργημένη και με το βλέμμα προς το καλύτερο. Καταφέρνει και δημιουργεί έναν ιστό σχέσεων. Υποφέρει κι εκείνη σε κάποια θέματα, αλλά όπως όλες μας δεν το δείχνει ποτέ. Πίνει λευκό κρασί και αγαπά τα άσπρα χρώματα και το γιο της.
Η Φ. κάνει συχνά απουσίες αλλά είναι 100% μαζί μας όταν έρχεται. Η Ρ. έχει καιρό να φανεί, αλλά όταν φαίνεται μας κάνει όλες να γελάμε. H B. είναι νέα στην παρέα αλλά εντάχθηκε μια χαρά και την εκτιμούμε για την πραότητα και την λογική της.
Η Κ. είναι ιδιοφυία στα μαθηματικά, αλλά προτιμά να κάθεται στη σκιά του άντρα της. Την φωνάζουμε κρυφό ταλέντο γιατί όσο περνάει ο καιρός τόσο αποκαλύπτεται ότι είναι μέσα σε όλα.
Η Σ. είναι η αγκαλιά που όλες χρειαζόμαστε. Δεν κρίνει, δεν παίρνει τον λόγο από τις άλλες, αντίθετα με τις περισσότερες, δεν περιαυτολογεί όπως κάνουμε οι πιο πολλές, και είναι πάντα θετική και δεκτική. Μία αγκαλιά.
Οι Ε. είναι δύο. Δεν είναι σταθερές, αλλά και πίνουν και τρώνε και μιλάνε και εντάσσονται και αυτές σιγά σιγά στο πρόγραμμα.
Η Α. είναι μία κούκλα. Πίνει και τρώει, αργεί μονίμως στις συναντήσεις μας, αλλά είναι πάντα πρόθυμη να βοηθήσει όποια το έχει ανάγκη και μοιράζεται τις γνώσεις της για τα πάντα. Αγχωμένη μονίμως για τις πανελλαδικές, ακόμα και όταν τα παιδιά της δεν δίνουν.
Η άλλη η Μ. ήταν καλλονή. Έκαιγε καρδιές με τις πλεξίδες και τα γαλάζια της μάτια. Νομίζω ότι ακόμα καίει. Είναι μονίμως το αντικείμενο των πειραγμάτων όλων μας. Είναι μονίμως όμως και το αντικείμενο του πόθου κάποιου άντρα.
Συναντηθήκαμε τυχαία μετά απο 6 χρόνια συγκατοίκησης ως μαμάδες στο σχολείο των παιδιών μας, αγαπηθήκαμε καθόλου τυχαία. Δεν έχουμε καμία σχέση μεταξύ μας, πέρα απο τα παιδιά μας, που υπήρξαν ως πέρσι συμμαθητές στο σχολείο. Είμαστε σε διαφορετική ηλικία, διαφορετική φάση, άλλες πιο ευκατάστατες, άλλες έγκυες άλλες στην εμμηνόπαυση, άλλες γιαγιάδες ήδη, άλλες ζορίζονται οικονομικά, άλλες συμπεθέρες, πρώην και επόμενες, όλες περηφανευόμαστε μυστικά και φανερά για τα παιδιά μας που έχουν σκορπιστεί σε όλη την Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα, ως φοιτητές, φαντάροι και ό,τι άλλο. Έχουμε πρώην, νυν και επόμενους άντρες, κάνουμε σχέδια για το μέλλον, οργανώνουμε εκδρομές και πίνουμε καφέδες σε γκέι μπαρ και όχι μόνο, καφέδες που διαρκούν 5 ώρες και πάλι ο χρόνος δεν φτάνει για να πάρουμε σειρά να μιλήσουμε. Χορεύουμε παντού και με κάθε ευκαιρία: στο  Balkan,  στο νησάκι, στην Χαλκιδική, στο Μπελαίρ του Αγίου Αθανασίου-ένα απο τα επόμενα σχέδιά μας.
Οι καινούριες μου φίλες.

3 σχόλια:

  1. Φίλες...η θεραπεία για την πλήξη, ο ψυχολόγος που δεν πληρώνεις, το διάλειμμα μέσα στα προβλήματα, η αφορμή για χαμόγελα όταν δεν έχεις διάθεση..Τυχερές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλες...........γυριζουν το κεφαλι και μενει το χαμογελο τους εκει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι οι άντρες φίλοι; Περνάμε ωραία και μ'αυτούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή